Concurs UBB CLUJ

Concursul Mate-Info UBB

ediţia a 6-a,    2018

Concursul Mate-Info UBB se adresează, în principal, elevilor de liceu de clasa a XI-a şi a XII-a ce doresc să-şi încerce forţele în vederea admiterii la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

În fiecare an, luna iulie este dublu prilej de emoţii pentru voi elevii claselor a XII-a. Pe de-o parte, vă confruntaţi cu emoţiile bacalaureatului, iar pe de alta parte, abia scăpaţi de bacalaureat trebuie să înfruntaţi emoţiile admiterii la facultate.

Prin organizarea concursului Mate-Info UBB (în data de 25 martie 2018), Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să urmeze cursurile acestei facultăţi, oferindu-le şansa de a susţine o probă de concurs similară cu proba scrisă a concursului de admitere.

Prin acest concurs ai şansa să scapi de emoţiile prilejuite de concursul de admitere din miez de vară. Nota obţinută la acest concurs (dacă este minim 6), se poate folosi (la cerere) ca şi notă la proba scrisă la admiterea la Facultatea de Matematică şi Informatică. Mai mult, dacă ai participat la concursul Mate-Info UBB şi nu ai obţinut rezultatele dorite nu e nici o problemă: mai ai o şansă la concursul de admitere din luna iulie.

Primii 6 elevi de clasa a XII-a de la fiecare secţiune (având media de concurs cel puţin 9.00) pot fi admişi direct la Facultatea de Matematică şi Informatică cu media de admitere 10. La fiecare secţiune se acordă de asemenea trei premii speciale pentru elevii din afara claselor a XII-a.

Dacă nu te-ai clasat în primii 6 elevi de clasa a XII-a de la fiecare secţiune, nota obţinută la acest concurs (dacă este minim 6) poate înlocui la cererea ta nota probei scrise a concursului de admitere la Facultatea de Matematică şi Informatică.

Concursul Mate-Info UBB din data de 25 martie 2018 va avea două secţiuni: Matematică şi respectiv Informatică. Pentru ediţia a 6-a (2018) a concursului se percepe o taxă de 200 lei menită să acopere cheltuielile de organizare. Înscrierea candidaţilor la concurs se va face on-line în perioada 08.03.2018 ora 10.00 – 19.03.2018 ora 22.00.

Detaliile acestui concurs sunt disponibile pe pagina facultăţii la adresa:

 http://www.cs.ubbcluj.ro/concursul-mate-info-ubb/

De asemenea, în vederea pregătirii participării la concursul Mate-Info UBB dar
şi a participării la concursul de admitere 2018, Facultatea de Matematică şi
Informatică oferă o serie de consultaţii gratuite de matematică şi de
informatică, atât în limba română cât şi în limba maghiară. Consultaţiile încep
în data de 11 noiembrie.

Programul complet este disponibil pe pagina facultatii
la adresa:

http://www.cs.ubbcluj.ro/programarea-consultatiilor-pentru-elevii-de-liceu-organizate-de-facultatea-de-matematica-si-informatica-pentru-pregatirea-concursului-de-admitere-2018/

Lasa un raspuns:

Colegiul Naţional "Silvania" Zalău

Abonează-te la newsletter
Vezi galeria noastră foto
galerie foto
Date de contact
Colegiul Național "Silvania"
Zalău, Str. Unirii, nr.1
Tel: 0260 612 598
Fax: 0260 612 186
E-mail: colegiul_zalau@yahoo.com E-mail admin: sitecns@yahoo.com
How To Get Rid Of Dandruff Fast
Stretch Marks Removal
Best Eye Cream