Anunt testare clasa a V-a / Grafic pregatire 2020

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra si pentru a nu intra in criza de timp, toti cei interesati de inscrierea copiilor in clasa a V-a la Colegiul National “Silvania” Zalau, pot ridica de la poarta colegiului (personal de la portar), in intervalul orar 9-19, pe baza de semnatura, cate 1(una) brosura cu modele de teste. GRATUIT!!!

Colegiul Național „Silvania” Zalău va organiza și în această vară concurs pentru ocuparea locurilor la clasa a V-a, anul școlar 2020-2021.
Oferta educațională cuprinde o clasă de nivel gimnazial, cu studiul intensiv al matematicii. Numărul total de locuri este 28.
Menționăm faptul că după reluarea programului școlar, în fiecare sâmbătă se vor desfășura cursuri gratuite pentru elevii clasei a IV-a, în vederea pregătirii examenului de admitere.
Acestea vor avea loc în intervalul orar 9-12 în sala 25, corp B a colegiului. Tot în acea perioadă se vor distribui broșuri gratuite cu modele de subiecte ce vor putea fi ridicate de la Secretariatul colegiului.
În ceea ce privește examenul de admitere, acesta va avea loc în prima săptămână din vacanța de vară.
Documentele necesare înscrierii se vor găsi pe site-ul colegiului www. cnszalau.ro și la Secretariat.
Durata probei va fi de 60 de minute (15 minute pentru acomodarea cu subiectele și 45 de minute pentru redactarea rezolvărilor) în intervalul 10-11.
Rezultatele vor fi afișate la avizierul colegiului după finalizarea evaluării.
Pentru a veni în sprijinul elevilor, vă atașăm subiectul de admitere 2019-2020, în vederea exersării în această perioadă de izolare socială!
Vă dorim succes și vă așteptăm într-un număr cât mai mare pentru că noi credem în performanță!
Director,
prof. Florin Morar

 

Lasa un raspuns:

Colegiul Naţional "Silvania" Zalău

How To Get Rid Of Dandruff Fast
Stretch Marks Removal
Best Eye Cream