Inscrieri DELF-DALF 2019

Institutul Francez din România, Direcția Regională Cluj-Napoca organizează, 23 și 24 noiembrie 2019, în conformitate cu calendarul național de DELF-DALF în România, o sesiune delocalizată DELF la Zalău, la Colegiul Național „Silvania”.

Termenul limită de înscriere: 8 noiembrie 2019 

La această sesiune DELF-DALF pot participa atât elevi, cât și adulți. Tarifele variază în funcție de nivel, iar elevii beneficiază de tarife reduse, astfel:

Diplomă Tarif adulți
(RON)
Tarif elevi/ studenţi
(RON)
DELF A1 230 170
DELF A2 310 245
DELF B1 450 325
DELF B2 475 355


Procedura de înscriere

În vederea înscrierii, candidații:

1. vor completa toate câmpurile din fișa de înscriere.

2. vor plăti taxa aferentă la bancă (vezi tabelul de mai sus, care apare și în fișa de înscriere – vezi atașament).

Coordonatele bancare ale Institutului Francez Cluj-Napoca, necesare plății taxei de examen prin virament bancar, sunt următoarele:

Institutul  Francez din Cluj Napoca

Cod fiscal: 10195945

IBAN: RO39BRDE130SV07732061300, Banca BRD Cluj

Atenție! În momentul plății la bancă, se va consemna la secțiunea „referințe client” destinația sumei, astfel: „DELF + nivelul + Zalău (centrul de examen)”. De exemplu, în cazul unui candidat care se înscrie la nivelul B1, va apărea pe chitanță, în câmpul respectiv, „DELF B1 Zalău”.

Plata la bancă se face INDIVIDUAL. Un candidat = o plată. Nu se acceptă plăți grupate făcute de profesor, de exemplu, sau de orice altă persoană. La obiectul plății se scrie DELF A1 sau DELF A2 etc, în funcție de nivel. Dacă plata nu este făcută direct de către candidat (ci de către părinte, de exemplu), trebuie specificat la obiectul plății, după nivelul de examinare PENTRU + NUMELE CANDIDATULUI.

3. vor trimite pe email, până la data de 8 noiembrie 2019, la adresa lucian_goga@yahoo.com, următoarele documente:

a. Fișa de înscriere completată integral, cu toate numele si prenumele (se poate completa si trimite fisierul Word; în acest caz nu mai e necesar să semneze, să imprime și să scaneze);

b. Dovada plății la bancă (scanată);

c. Copia după cartea de identitate (scanată)

d. Dovada (scanată) că este elev sau student (carnetul vizat la zi), pentru a beneficia de tariful redus.

4.  vor citi Regulamentul de desfășurare a examenelor DELF-DALF și ghidul DELF (manuel du candidat).

Confirmarea înscrierii se va face prin email în momentul în care fişa de înscriere şi documentele însoţitoare menţionate mai sus ajung la responsabilul serviciului de înscriere de la Centrul delocalizat de examen.  Candidatul va primi prin email, Convocarea la examene (document în care se indică data şi ora probelor scrise colective), precum şi un set de recomandări utile pentru buna desfăşurare a examenelor.

Programul probelor scrise este următorul:

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019 (DELF A1, DELF B1 şi DALF C1)

Duminică, 24 noiembrie 2019 ( examenele DELF A2, DELF B2 şi DALF C2)

Programul probelor orale va fi afişat pe site-ul Institutului Francez din Cluj (http://www.institutfrancais.ro) şi pe cel al Colegiului Naţional “Silvania” Zalău (http://www.cnszalau.ro) începand cu 21 noiembrie 2019, ora 15,00.

Candidaţii vor citi pe site-ul  Institutului Francez Convocarea la examenregulamentul de desfășurare a examenelor DELF-DALF și ghidul DELF (manuel du candidat)

Relaţii suplimentare puteţi obţine trimițand un email la adresa: lucian_goga@yahoo.com a prof. Lucian Goga.

Fişa de înscriere

Convocarea la examen

Regulamentul de desfășurare a examenelor DELF-DALF

Ghidul DELF

How To Get Rid Of Dandruff Fast
Stretch Marks Removal
Best Eye Cream