Inscrieri DELF-DALF 2018

Institutul Francez din România, Direcția Regională Cluj-Napoca organizează, 24 și 25 noiembrie 2018, în conformitate cu calendarul național de DELF-DALF în România, o sesiune delocalizată DELF la Zalău, la Colegiul Național „Silvania”.

Informații referitoare la procedura de înscriere și documentele necesare.

Perioada de înscrieri: 17 septembrie – 9 noiembrie 2018 

Vor începe în curând înscrierile pentru examenele DELF/DALF Adulţi, respectiv DELF Elevi, care se vor desfăşura, pentru sesiunea 24-25 noiembrie 2018, la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău, după cum urmează:

-sâmbătă, 24  noiembrie 2018 – examenele DELF A1, DELF B1 şi DALF C1;

-duminică, 25 decembrie 2018 – examenele DELF A2, DELF B2 şi DALF C2.

Modalitatea de înscriere la Centrul delocalizat de examene DELF/DALF de la Colegiul Naţional « Silvania » Zalău

Pentru a vă înscrie la examenele DELF/DALF trebuie să achitaţi taxa de înscriere şi să transmiteţi la adresa lucian_goga@yahoo.com fişa de înscriere însoţită de forma scanată a următoarelor documente: documentul care atestă plata taxei de examen, cartea de identitate, carnetul de elev vizat la zi dacă ați împlinit vârsta de 18 ani (paginile care conţin datele de identificare + pagina cu viza pentru anul şcolar în curs), carnetul de student vizat la zi  (paginile care conţin datele de identificare + pagina cu viza pentru anul universitar în curs),

Tarifele pentru examene:

1. Fișele de înscriere  se pot completa la calculator sau de mână. La fiecare fișă se atașează dovada plății la Bancă și o copie după cartea de identitate. La elevii care au depășit vârsta de 18 ani, se adăugă și o copie după carnetul de elev vizat la zi pentru a se demonstra că sunt încă elevi. La studenți, se atașează o copie după carnetul de student vizat la zi.

2. Plata la bancă se face INDIVIDUAL. Un candidat = o plată. Nu se acceptă plăți grupate făcute de profesor, de exemplu, sau de orice altă persoană. La obiectul plății se scrie DELF A1 sau DELF A2 etc, în funcție de nivel. Dacă plata nu este făcută direct de către candidat (ci de către părinte, de exemplu), trebuie specificat la obiectul plății, după nivelul de examinare PENTRU + NUMELE CANDIDATULUI.

Atentie ! Pe ordinul de plată trebuie să apară numele candidatului, chiar dacă plata este efectuată de către o altă persoană.  Ex. Ionescu Maria. Taxă înscriere DELF B1, 305 RON

lucian_goga@yahoo.com, însoţită de forma scanată a următoarelor documente: documentul care atestă plata taxei de examen, cartea de identitate, carnetul de elev (pentru elevii care au împlinit vârsta de 18 ani) sau carnetul de student vizate la zi (paginile care conţin datele de identificare + pagina cu viza pentru anul şcolar/universitar în curs).

Confirmarea înscrierii se va face prin email în momentul în care fişa de înscriere şi documentele însoţitoare menţionate mai sus ajung la responsabilul serviciului de înscriere de la Centrul delocalizat de examen.  Candidatul va primi prin email, Convocarea la examene (document în care se indică data şi ora probelor scrise colective), precum şi un set de recomandări utile pentru buna desfăşurare a examenelor.

Programul probelor scrise este următorul:

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018 (DELF A1, DELF B1 şi DALF C1)

Duminică, 25 noiembrie 2018 ( examenele DELF A2, DELF B2 şi DALF C2)

Programul probelor orale va fi afişat pe site-ul Institutului Francez din Cluj (http://www.institutfrancais.ro) şi pe cel al Colegiului Naţional “Silvania” Zalău (http://www.cnszalau.ro) începand cu 22 noiembrie 2018, ora 15,00.

Candidaţii vor citi pe site-ul  Institutului Francez Convocarea la examenregulamentul de desfășurare a examenelor DELF-DALF și ghidul DELF (manuel du candidat)

Relaţii suplimentare puteţi obţine trimițand un email la adresa: lucian_goga@yahoo.com a prof. Lucian Goga.

Fişa de înscriere

Convocarea la examen

Regulamentul de desfășurare a examenelor DELF-DALF

Ghidul DELF

Colegiul Naţional "Silvania" Zalău

Abonează-te la newsletter
Vezi galeria noastră foto
galerie foto
Date de contact
Colegiul Național "Silvania"
Zalău, Str. Unirii, nr.1
Tel: 0260 612 598
Fax: 0260 612 186
E-mail: colegiul_zalau@yahoo.com E-mail admin: sitecns@yahoo.com
How To Get Rid Of Dandruff Fast
Stretch Marks Removal
Best Eye Cream