Săli

            Şcoala acoperă o suprafaţă construită de 8439 m2 şi este compusă din trei corpuri de clădiri  – Corpurile A, B şi C:

            Corpul A –  clădirea principală vizibilă din exterior despărţit de Corpul B de o curte din interior („curtea mică”). Corpul A are trei etaje şi un subsol. Aici sunt amplasate săli de clase (de la 1 la 17), laboratoare de fizică, de chimie, precum şi cancelaria, birourile directorilor, secretariatul şi contabilitatea. În subsol mai sunt unele săli de curs, depozite, ateliere de artă plastică, cabinetul medical şi un punct de alimentaţie publică pentru elevi şi profesori.

            Corpul B –  clădirea din mijloc cu două nivele prin care trece un pasaj („tunelul”) care asigură legătura dintre curtea mică şi curtea mare. În acest corp de clădire sunt săli de clase (de la 18-până la 25), laboratoare de informatică (5 la număr), centrul de documentare şi biblioteca pentru elevi, unele birouri şi cabinete, precum şi sala festivă. În prelungirea corpului B se află sala de sport care este alcătuită din sală mare pentru volei, sală de fitness, birourile profesorilor de sport, depozite de materiale sportive, precum vestiare şi toalete pentru elevi, avand o suprafata de 318,75 m2. Sala festivă cu 160 locuri dispune de o scenă, precum şi de dispozitive sonore şi de proiecţie. Aici în 1911 pentru prima dată în estul Europei au fost făcute proiecţii de filme şi de imagini diapozitive în scop didactic.

            Corpul C –  în formă de „L” cu două nivele are în dotare săli de clase (de la 28 până la 37), cabinete ale profesorilor şi arhiva şcolii. În subsolul recent renovat funcţionează Tea Club -ul elevilor.

            În cele trei clădiri există în total: 31 de săli, 17 laboratoare şi cabinete diferite, 1 sală profesorală, 1 bibliotecă cu sală de lectură, 5 birouri, 1 cabinet medical, 1 cabinet psihologic, 1 sală festivă, 1 muzeu, 1 cabinet multimedia.

Colegiul Naţional "Silvania" Zalău

Abonează-te la newsletter
Vezi galeria noastră foto
galerie foto
Date de contact
Colegiul Național "Silvania"
Zalău, Str. Unirii, nr.1
Tel: 0260 612 598
Fax: 0260 612 186
E-mail: colegiul_zalau@yahoo.com E-mail admin: sitecns@yahoo.com
How To Get Rid Of Dandruff Fast
Stretch Marks Removal
Best Eye Cream